Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amca İle Yeğen Evlendi!!!Daha Neler Artık...

Amca İle Yeğen Evlendi!!!Daha Neler Artık...
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Amca İle Yeğen Evlendi!!!Daha Neler Bundan Böyle Amca İle Yeğen Evlendi Haberi Yeğeniyle Evlenen Amca Daha neler dedirtiyorlar bize yaaaBu ne saçnalıktırAmca yeğen nasıl evlenebilirFazla yorum yok benden sizden bekliyorum yorumu meleklerimHaberin detayları aşağıdaAyrıca sizlerle akraba evliliği hakkında veri de paylaşmak istiyorum 1549041249 1549041249 amcaileyegenevlendidahanelerartik5c547e65ba808amcaileyegenevlendidahanelerartik5c547e65ba808 amcaileyegenevlendidahanelerartik5c547e65ba808 Amca ile yeğen evlendi İstanbul’da 30 yaşındaki amca ile 24 yaşındaki üniversite öğrencisi öz yeğeni, resmi nikâh kıydırarak evlendi Olay ortaya çıkınca amcayeğen kayıplara karıştı İstanbul Bağcılar’da yaşanan olayda, FK adındaki 30 yaşındaki ilkokul mezunu amca, kendisini büyüten özağabeyi ŞK’nın 24 yaşında üniversite öğrencisi kızı YK ile Bağcılar Evlendirme Dairesi’nde 7 Eylül 2010’da resmi nikâhla evlendi Nikâh, kızın evine 4 ay önce gelen bir telefonla ortaya çıktı Kiminle evlendiği ise aileye söylemedi Habertürk gazetesinin haberine tarafından, Açıköğretim Fakültesi öğrencisi YK’nın annesi, nüfus müdürlüğüne başvurdu Eşi ve çocuklarına ait nüfus bilgilerinin yer aldığı dökümde, bekâr sandıkları kızı evli görülüyor ama eşinin kimliği belirtilmiyordu Annebaba ve kız aralarında kavga yaşandı YK, “Sevdiğim biri var, size söyleyemedim dedi ve ertesi gün evi terk etti Baba ŞK, kızlarını bulmak için kardeşi FK’yı aradı ancak ulaşamadı Nüfus müdürlüğüne yeniden başvuran annebaba, kızlarının özamcasıyla evlendiğini öğrendi Aile, nikâhın bozulması ve nikâhı kıyan memurların yargılanması için savcılığa başvurdu Savcılık soruşturma başlattı Savcı, belediye resmi nikâh kıysa da Uygar Kanun’a kadar nikâhın geçersiz olduğu yönünde karar verdi Savcılık, hemen kamuoyu adına dava açıp halen süren nikâhı nüfustanda düşürecek Nikâhın kıyıldığı Bağcılar Belediyesi Evlendirme Dairesi’ndeki dosya incelemeye alındı Bağcılar Nüfus Müdürlüğü Şefi ED ile evlendirme memuru GT’nin yargılanması için savcılık soruşturma açtı ‘TESPİTİ İMKÂNSIZ’ Ama kaymakamlık, üst soyların nüfus işleminde görülmediği, amcayeğen gibi kişilerin yakın olma derecelerinin tespitinin imkânsız olduğuna karar vererek memurlar için suçlama izni vermedi Aile, memurların yargılanabilmesi için dava açmaya hazırlanıyor Amcayeğen ise halen kayıp ve polis her yerde onları arıyor Sosyal hizmet uzmanı ve İstanbul Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu: “35 takvim meslek hayatımda devletin de onayladığı devlete ait ensest nikâhı başta duydum Yönetmeliğin 15 maddesine tarafından amca yeğen evlenemez Oysa sistem, izaç işlemleri sırasında bu kayıtları vermiyorsa bu çok manâlı bir boşluktur Çok acele tedbir alınmalı İnsan hakları ve cinayet hukuku uzmanı Av Ömer Öneren: “Bu işlemi yapan memurlar yalnızca evlenen kişilerin annebabalarının aile nüfus kayıtlarına baksa tespit edebilirdi Yargılanırlar ‘HAPİS CEZASI VAR’ Cinayet ve medeni hukuk uzmanı Av Kemal Aytaç: “Amcayeğen ilişkisi yasalara kadar enseste girer Nikâha müsade veren ve kıyanlar hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılır Yasal analiz yeterince yapılmamış  

858,497Konular
982,014Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt