Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

amd 3000+ için anakart önerisi istiyorum

amd 3000+ için anakart önerisi istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
size şöyle diyim bu işten fazla anlamıyorum forumu aradım ama bulduğum şeyleri anlamadım

elimde amd 3000+ işlemci var kaç pin olduğunu bilmiyorum ucuz ve götürücek iyi bir anakart önerisi istiyorum ( ama mümkün olursa açık konuşun )

Similar threads

arkadaşlar Benim anakart ile ilgili bi sorum olucak Ben yeni bi sistem topladım Şöyle: İşlemci: amdphenomiix61090t Ekran kartı: Ati radeon HD 6950 2 gb psu: codegensx600600w anakartı ise şöyle: Gigabyte GA770TD3L AMD 770 DDR3 1666MHz(OC) Soket AM3 Anakart fakat ankart nasıl bilmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Öncelik olarak oyun manyakları anakart tercih ederken doğal ki soket armonisine dikkat etmesi gerekli. AM4 platformuna yahut vesair AMD soketlerine entegrasyonlu olmayan işlemcileri alıp, yuvaya oturtmak isteyen çok vaka ile karşılaştık. Her ne kadar bilen şahsa olağan de gelse, ne yazık ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Anakart Nedir? Anakartlar, ilk defa 1982 yılında IBM bilgisayarlarda kullanıldı. Yapısı itibariyle aslında bilgisayarın temeli diyebiliriz. Çünkü RAM, ekran kartı, işlemci gibi diğer bileşenler anakart üzerinde bulunan yuvalara yerleştirilerek çalışıyor. Dolayısıyla anakart aslında bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kaliteli bir AMD Ryzen CPU, hayli kaliteli bir AMD anakartını hak eder. Şanslısınız ki, ortalarından seçim yapabileceğiniz çeşitli üreticilerin yonge seti seçenekleri vardır. Giriş düzeyinden yüksek düzeye kadar, seçim yapabileceğiniz birçok seçenek bulunuyor. AMD takviyeli yeni bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
506
RAM her ne kadar önemli gözükmüyor gibi olsa da aslında durum pek de öyle değil. Doğru seçilecek RAM ile performansınızda artışlar olduğunu görebilirsiniz. RAM seçiminin önemini anlamanız için AMD Ryzen’in 3000 serisi işlemcilerinin eskisine göre iki kat daha fazla yüksek hızlı ön belleğe sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt