Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu açılmıştır kesin ama aratınca bi ton msg çıkıyor benim bir sorum var ben şimdi 2 el p4 toplamaya çalışçam ama bu amd nedir hiç bilgim yok boardları farklımı oluyor p4 boardı na amd takamammı bu amd nin bir ton modeli var galiba amd dahamı ucuz oluyor hangi amd modeli p4 ile kafa kafaya...
Merhaba
Bir hafta içinde upgrade yapmayı düşünüyorum
Makinem P4 17 Ghz 256DDR3oomhz MSI6566Board
Almayı düşündüğüm 2Cpu'dan biri p4Prescott 28 8oo Mhz Ht (Fiyatı : 229 USD + KDV) Board da GIGABYTE 8IPE1000G Dual DDR 97USD kdv de bu 1Mb cache vs fln bu
Diğer Cpu da Xp3000+ veya Xp64 2oghz...
Merhaba
Almayı düşündüğüm 2Cpu'dan biri p4Prescott 28 8oo Mhz Ht (Fiyatı : 229 USD + KDV) Board da GIGABYTE 8IPE1000G Dual DDR 97USD kdv de bu 1Mb cache vs fln bu
Merhaba
Arkadaşlar Elimde bir pc var AMD Athlon 64 pcde bir sorun yoktu birden kendi kendine kapandı ve dahada açılmadı power düğmesine basıyorum hiç bir hareket yok power supply'ın fanı dahi çalışmıyor fakat o powerı başka pc'ye takıyorum powerda çalışıyor pc'yide açıyorbaşka bir bilgisayarın powerını...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.