Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

amd işlemci kırık pin

amd işlemci kırık pin

Similar threads

resimde görüldüğü gibi kırmızı nokta koyduğum pin kırıldı yok şuan bu pinin işlemcide yedeği var mı ne işe yarar ? işlemci amd FX FD 4100 inşallah bilen birileri çıkar
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
resimde görüldüğü gibi kırmızı nokta koyduğum pin kırıldı yok şuan bu pinin işlemcide yedeği var mı ne işe yarar ? işlemci amd FX FD 4100 inşallah bilen birileri çıkar
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Merhaba, 5 yıldır işlemcim İntel core2 duo dur Yeni bir işlemci almaya kalksam (mesela i3 veya i5)anakartıma uyumlu olup olmadığını bilmiyorum Kısaca anakartımın kaç pin olduğunu bilmiyorum( Bu arada alacağım herhangi bir işlemcinin anakarta uyması için sadece pin sayısı uyuşması mı gerekir? )Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba, 5 yıldır işlemcim İntel core2 duo dur Yeni bir işlemci almaya kalksam (mesela i3 veya i5)anakartıma uyumlu olup olmadığını bilmiyorum Kısaca anakartımın kaç pin olduğunu bilmiyorum( Bu arada alacağım herhangi bir işlemcinin anakarta uyması için sadece pin sayısı uyuşması mı gerekir? )Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Arkadaşlar anakart ve işlemcinin kaç ayak(pin) olduğunu nasıl anlarız?Şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt