iltasyazilim
FD Üye
Kusura bakmayın overclock da ilgi görmedi bide buraya yazim dedim
arkadaşlar yeni sistem topladım overclockla ilgim yoktur ama voltaja el atmnak zorunda kaldım
Sistemim bu
AOPEN NAGAS G6 550W PEAK 80p SIYAH
AMD PHENOM II X4 955 QUADCORE
GIGABYTE GA880GAUD3H 880G
KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
SAMSUNG 500 GB 16 CACHE SATA2 7200RPM
MSI Radeon HD6850 OC 1GB 256bit DDR5 PM2D1GD5OC
dvd rw
2 kasa fanı xıgmateg apache işlemci fanım var
955 in sabit değeri 14 v bu değerde crysis in ilk oyununu açtığımda anakart sıcaklığı 80 e çıktı ve cpu da ondan eksik kalmadı takip edemedim ama hepsi coştu
Kasadan ısıdan dolayı genleşme çıtırtıları ve fanlardan dolayıda acayip esinti oldu
Biosa girdim cpu voltaj değerni bilgisayarın açılabildiği en düşük ayar olan 1,225 e çektim Şu anda sistem stabil ekranda crysis de kasma yok yükte sıcaklıklar 50 ve az üzeri oluyor Benim sorum neden orjinal değerinde böyle birşey yaşadım psu yetmiyor olabilirmi diyeceğim ama yetmesi lazımdı Düşük voltaj bana sorun yaşatırmı bilgilendirirseniz çok sevinirim sinirlerim bozuldu iyice
NOT GTA4 DE AŞIRI BİR GÖRÜNTÜ TAKILMASI YAŞADIM
arkadaşlar yeni sistem topladım overclockla ilgim yoktur ama voltaja el atmnak zorunda kaldım
Sistemim bu
AOPEN NAGAS G6 550W PEAK 80p SIYAH
AMD PHENOM II X4 955 QUADCORE
GIGABYTE GA880GAUD3H 880G
KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
SAMSUNG 500 GB 16 CACHE SATA2 7200RPM
MSI Radeon HD6850 OC 1GB 256bit DDR5 PM2D1GD5OC
dvd rw
2 kasa fanı xıgmateg apache işlemci fanım var
955 in sabit değeri 14 v bu değerde crysis in ilk oyununu açtığımda anakart sıcaklığı 80 e çıktı ve cpu da ondan eksik kalmadı takip edemedim ama hepsi coştu
Kasadan ısıdan dolayı genleşme çıtırtıları ve fanlardan dolayıda acayip esinti oldu
Biosa girdim cpu voltaj değerni bilgisayarın açılabildiği en düşük ayar olan 1,225 e çektim Şu anda sistem stabil ekranda crysis de kasma yok yükte sıcaklıklar 50 ve az üzeri oluyor Benim sorum neden orjinal değerinde böyle birşey yaşadım psu yetmiyor olabilirmi diyeceğim ama yetmesi lazımdı Düşük voltaj bana sorun yaşatırmı bilgilendirirseniz çok sevinirim sinirlerim bozuldu iyice
NOT GTA4 DE AŞIRI BİR GÖRÜNTÜ TAKILMASI YAŞADIM