Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ameliyat hizmetleri teknikeri dgs

Ameliyat hizmetleri teknikeri dgs

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ameliyathane hizmetleri teknikeri dgs
Ameliyathane hizmetleri teknikeri düşey geçiş sınavı

Iş liselerinin Ihtiyar Hizmetleri, Hasta ve Ihtiyar Hizmetleri, Acele Tıp
Teknisyenliği ile İlkyardım ve Acele Bakım Teknisyenliği bölümlerinden mezun
olanlar alanından mezun olanlar Ameliyathane Hizmetleri önlisans programına
sınavsız geçiş için başvurabilirler Ortaöğretim Başarı Puanları, okul türleri,
Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgeleri (METEB) ve mezuniyet yılları dikkate
alınarak kontenjan kapsamında yerleştirilebilirleR

Ameliyathane Hizmetleri önlisans programını galibiyet ile bitirenler ÖSYM
göre yapılan Dikey Geçiş Sınavında (DGS) başarılı oldukları taktirde Acil Takviye ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sıhhat Hizmetleri lisans programlarına düşey geçiş yapabilirler *

Similar threads

Ameliyathane hizmetleri teknikeri meslek olanakları ameliyat hizmetleri teknikeri iş olanakları nelerdir Ameliyathane hizmetleri mezunları, özel ve resmi hastanelerin ameliyathane ünitelerinde çalışabilirler Mezun sayısının az olması ve özel hastanelerin çoğalması ile daha çok gereksinim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ameliyathane hizmetleri teknikeri dgs Ameliyathane hizmetleri teknikeri dikey geciş sınavı Meslek liselerinin Yaşlı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Acil Tıp Teknisyenliği ile İlkyardım ve Acil Bakım Teknisyenliği bolumlerinden mezun olanlar alanından mezun olanlar Ameliyathane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
dgs ambulans ve acele bakım teknikeri Ambulans ve acil bakım teknikeri dgs Ambulans ve Acele Bakım Teknikerliği ön lisans programını başarı ile bitirenler ÖSYM göre açılan Düşey Geçiş Sınavında başarılı oldukları takdirde Acil Destek ve Felaket Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sıhhat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ameliyat hizmetleri teknikeri dersleri Ameliyathane hizmetleri teknikeri dersleri nelerdir Ameliyathane hizmetleri programında önlisans düzeyinde 2 sene süreli eğitim verilmektedir Eğitim boyunca Ameliyathane Teknolojisi, Vücut Yapısı, Fizyoloji, Tutum Bilimleri, Enfeksiyon Hastalıkları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ameliyathane hizmetleri teknikeri , Ameliyat hizmetleri teknikeri bolumu , Ameliyathane hizmetleri teknikeri nedir hakkında bilgi Ameliyathanede bulunan tum alet ve cihazları kullanabilen, ameliyathaneyi ameliyata hazırlayan ve ameliyata giren ekipte yeralan yardımcı sağlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt