Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ameliyat Öncesi PCR Testi Zorunluluğu Kaldırıldı

Ameliyat Öncesi PCR Testi Zorunluluğu Kaldırıldı
0
25

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-e8f853a8191156352bdea564ae0340be8ff7d590.jpg

Sağlık Bakanlığı hastanelerin artık ameliyat ya da endoskopi, kolonoskopi üzere girişimsel süreçler öncesinde hastalara tarama gayeli test yapılmamasını istedi.

Sağlık Bakanlığı, ameliyat ya da endoskopi, kolonoskopi üzere girişimsel süreçler öncesinde hastalara tarama emelli test zorunluluğunu kaldırdı.

NTV'de yer alan habere nazaran, Sıhhat Bakanlığı yeni uygulamayı hastanelere resmi yazıyla duyurdu. Karar 26 Nisan'da yapılan son Bilim Heyeti toplantısında alındı.

Resmi yazıda kararın hadise sayıları, aşılama oranı, ilaç kullanımı üzere etkenlerin göz önünde bulundurularak alındığı belirtildi.

Similar threads

Bilim Kurulu toplantısından sonra basın karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önemli açıklamalarda bulundu. Salgının seyri, aşı programı, yerli aşı Turkovac’ın sonuçları, test politikaları, karantina ve izolasyon kuralları gündemiyle toparlanan kurulun aldığı yeni kararlar paylaşıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Milli Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin yüz yüze uyum eğitimleri yarın başlayacak ve 3 gün sürecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, diğer tüm sınıf seviyelerinde 6 Eylül Pazartesi günü Covid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze yürütülecek. Yüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Rektum kanserlerinin sıklığı nedir? Kalın bağırsağın makata (anüs) açılan bölümüne rektum adı verilir ve bu bölümden kaynaklanan kanserler rektum kanseri adını alır. Rektum denilen kalın bağırsağın son bölümü sakrum adı verilen kuyruk sokumu kemiğinin önünde yer alır. Rektum’un üst (makat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kalın bağırsak kanserleri tüm dünyada olduğı gibi ülkemizde de ciddi sağlık sorunu oluşturmaktadır. Sağlık Bakanlığı'nın istatistiklerine göre en sık görülen ilk 5 kanser arasındadır. Erkek ve kadınlardaki kanser ölümlerinde 3. sıradadır. Her yaşta görülebilmelerine rağmen en sık 50 yaşından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kolon yani kalın barsak kanseri en sık görülen üçüncü kanserdir ve hem erkek hem de kadınlar arasında kansere bağlı ölüm nedenleri arasında üçüncü sırada gelmektedir. Ancak erken evrelerinde tanı konulup tedaviye başlandığında tedavisi en olanaklı kanserler arasındadır. Erken evrede tanı konulup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,510Konular
980,880Mesajlar
30,740Kullanıcılar
ANAS_muila99Son üye
Üst Alt