Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Amentu duası anlamı

Amentu duası anlamı
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Amentu duası
Amentu anlamı
Amentu ve anlamı
Amentu duası anlamı

Amentu duası :

Amentu duası anlamı:
Ben Allahu Teala'ya, meleklerine, kaitaplarına, peygamberlerine, ahiret gunune, kadere; hayır ve şerrin Allahu Teala'nın yaratmasıyla olduğuna ianandım Oldukten sonra dirilmek de haktır Ben şehadet ederim ki, Allahu Tela'dan başka ilah yoktur Ve yine şehadet ederim ki, Muhammed (sav) Onun kulu ve peygamberidir

Similar threads

Amentu Duasının Anlamı Ben Allah u Tealaya, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahiret gunune, kadere ; hayır ve şerrin Allah u Tealanın yaratmasıyla olduğuna inandım Oldukten sonra dirilmek de haktır Ben şehadet ederim ki, Allah u Tealadan başka ilah yoktur Ve yine şehadet ederim ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Amentü duası Amentü anlamı Amentü ve anlamı Amentü duası anlamı Amentü duası : Amentü duası anlamı: Ben Allahü Teâlâ'ya, meleklerine, kaitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere; hayır ve şerrin Allahü Teâlâ'nın yaratmasıyla olduğuna ianandım Öldükten sonra dirilmek de haktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
teheccude kalkma duası teheccude kalkınca okunacak dua teheccude kalkma duası teheccude kalkma duası arapca teheccude kalkma duası okunuşu: Allahumme lekel hamdu ente feyyimussemavati ve'l ardi vemen fihinne ve lekel hamdu ente nurussemavati ve'l ardi vemen fihinne ve lekel hamdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Sual: Kabirde ne sorulacak, cevapları nedir? CEVAP Kabir sualine cevap olmak uzere şunları oğrenmelidir: Rabbin kim? CEVAP Allahu teala Dinin nedir? CEVAP İslam dini Hangi Peygamberin ummetindensin? CEVAP Muhammed aleyhisselamın Kitabın nedir? CEVAP Kur'anı kerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Amentü duası her Müslümanın gönlünde dolayısı ile imanında büyük yer kaplayan dualardan biridir. İmanın ana çizgilerini en güzel şekilde belirleyen bu dua her Müslümanın dilinden düşmemesi gereken dualardan biridir. Şimdi önce amentü duası hakkında bir hadis i şerife yer verelim ve daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt