Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amentu duası anlamı

Amentu duası anlamı
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Amentu Duasının Anlamı

Ben Allah u Tealaya, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahiret gunune, kadere ; hayır ve şerrin Allah u Tealanın yaratmasıyla olduğuna inandım Oldukten sonra dirilmek de haktır Ben şehadet ederim ki, Allah u Tealadan başka ilah yoktur Ve yine şehadet ederim ki, Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) Onun
kulu ve peygamberidir

Similar threads

Amentu duası Amentu anlamı Amentu ve anlamı Amentu duası anlamı Amentu duası : Amentu duası anlamı: Ben Allahu Teala'ya, meleklerine, kaitaplarına, peygamberlerine, ahiret gunune, kadere; hayır ve şerrin Allahu Teala'nın yaratmasıyla olduğuna ianandım Oldukten sonra dirilmek de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Amentü Duasının Anlamı Ben Allah u Tealaya, meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, ahiret gününe, kadere ; hayır ve şerrin Allah u Tealanın yaratmasıyla olduğuna inandım Öldükten sonra dirilmek de haktır Ben şehadet ederim ki, Allah u Tealadan başka ilah yoktur Ve yine şehadet ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Amentü duası her Müslümanın gönlünde dolayısı ile imanında büyük yer kaplayan dualardan biridir. İmanın ana çizgilerini en güzel şekilde belirleyen bu dua her Müslümanın dilinden düşmemesi gereken dualardan biridir. Şimdi önce amentü duası hakkında bir hadis i şerife yer verelim ve daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Amentü duası Amentü anlamı Amentü ve anlamı Amentü duası anlamı Amentü duası : Amentü duası anlamı: Ben Allahü Teâlâ'ya, meleklerine, kaitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere; hayır ve şerrin Allahü Teâlâ'nın yaratmasıyla olduğuna ianandım Öldükten sonra dirilmek de haktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Âmentü Duasının Türkçe Okunuşu ve Anlamı Nedir? Âmentü Duası Arapça Okunuuş Türkçe Okunuşu: “Âmentü billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulihi ve’lyevmi’lâhiri ve bi’lkaderi hayrihi ve şerrihi minallahi teâlâ ve’lba’sü ba’de’lmevti hakkun Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt