Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amerikadan siparişi olan var mı ? Teslimat 4-5 Mayıs ..

Amerikadan siparişi olan var mı ? Teslimat 4-5 Mayıs ..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba

Amerikadan kardeşim geliyor her türlü elektronik, blackberry, ipod, ipad, iphone,foto mak vs vs getirtebilirim
Türkiyeden daha ucuza temin etmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Uçuş günü 2 mayıs Teslimat 45 mayıs

Ödeme şekli ve teslimat konusunda bilgivereyim

Ürün siparişini verebilmemiz için ürün bedelinin bir miktarını (%10 %15) kaparo olarak yatırmanız gerekiyor
Daha sonra ben sizinle kimlik, adres vs gibi bilgilerimi paylaşıyorum Güven problemi olmaması açısından
Ürün geldikten sonra kalan kısmı yatırıyorsunuz ve adresinize teslim olarak kargoluyorum size yada ankarada iseniz elden teslim edebilirim

Forumdan daha önce 4 arkadaşıma bu şekilde yardımcı oldum
Herhangi bir problem çıkmadı ve çok memnun kaldılar Bu konuda müsterih olabilirsiniz

Güven problemi yaşayan arkadaşlarla sahibindencom üzerinden get (güvenli eticaret) yapabiliriz

fiyat almak ve iletişim için

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız adresine mail atabilirsiniz

Not: Lütfen buradan cevap yazmayınız email atarsanız çok sevinirim

Herkese iyi günler dilerim

Bu arada referans olarak

Esen ŞEN
Bornovaİzmir
Yönetici Asistanı
Ege Bölge Müdürlüğü
ING Bank AŞ
Email :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınıztr

ve

Guray Tataroğlu
Kadıköyİstanbul
email :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Adım Hakan Benli Bu arkadaşlara mail atarak ödemeiletişimteslimat gibi konularda hakkımda fikir sahibi olabilirsiniz

Saygılarımla

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt