Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amerikan Repliklerinin Türkçesi

Amerikan Repliklerinin Türkçesi
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Amerikan Repliklerinin Türkçesi amerikan : a türk:t a: hey dostum burda bir problem mi var ? t: noluyo lan burda ? a: nasıl gidiyor mike t: nabıyon lan a: korkarım seni öldüreceğim t: salavat getir lan a: oov dostum hiç cool olmamışsın t: bu ne lan iye benzemişsin a: hey steve niçin kendine bir içki koymuyosun t: la sülo iki bira kap gel a: hey evlat baseball oynamaya ne dersin?sen ve ben, baba ve oğul t: yürü lan maça gidiyoz , lo lo lo lo looo ooo a: lanet olsun sana christine ! t: allah belanı versin nurcan ! a: oh tanrım ! t: rabbiiiim ! a:tanrı aşkına brad kes sesini bundan böyle t:allahım katlanma ver, sus lan yeter! a:help me please t:şişşşşşşşt bilader a: ne derler bilirsin jack , yaşam beklenmedik süprizlerle doludur t: valla oğlum bi laf var hani, kaderde varsa düzülmek neye yarar canını sıkmak a: dante nin bu kitabını okudun mu micheal a: a evet gerçekte edebi değeri olan bir alıştırma t: abi lan da vinci şifresini okudum süper t: lan bırak ! adamakıllı entel dantel oldun başımıza a:hey jerry gel pizza ye dostum t:jerry gel lan buraya mis gibi menemen yaptik a: fbibir kac soru sorabilir miyim? t: koçum, nerdeydin lan dün eşek? a: ses cikarmadan el işaretleriyle) sen oraya sen buraya gürültüsüz bir şekilde t:daliyoruz haydaaaaaaaaa!  

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt