Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ami Bios Ayarlarından Ekran Kartı Seçenekleri Sorunu

Ami Bios Ayarlarından Ekran Kartı Seçenekleri Sorunu
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba

Kullandığım dizüstü bilgisayarda iki adet ekran kartı mevcut Biri intel'in diğeri ise AMD'nin Ben bios ayarlarından intel'i iptal edip birincil olarak AMD'nin kullanılmasını istiyorum Ami bios ayarlarında bununla ilgili herhangi bir ayar yeri bulamadım (bios'u Samsung'un sitesinden biosupdateexe ile yeni güncelledim) Bilgisayarıma ait bilgiler aşağıdaki görsellerde mevcuttur

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ami bios ayarlarında ekran kartıyla ilgili seçenekler nasıl aktif hale getirilebilir? Yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba Kullandığım dizüstü bilgisayarda iki adet ekran kartı mevcut Biri intel'in diğeri ise AMD'nin Ben bios ayarlarından intel'i iptal edip birincil olarak AMD'nin kullanılmasını istiyorum Ami bios ayarlarında bununla ilgili herhangi bir ayar yeri bulamadım (bios'u Samsung'un sitesinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Anakart bios flashlamak sanıldığı gibi zor değildir Sadece kullanıcılar, hiçbirşey bilmediklerinden dolayı, onlara bu olaylar çok karmaşık gelebilir Bu konu başlığında sizlere bios flaşlama ve bios türleri hakkında önemli bilgi ve dökümanlar sunacağım İlk olarak bios türlerini öğrenelim; İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Anakart bios flashlamak sanıldığı gibi zor değildir Sadece kullanıcılar, hiçbirşey bilmediklerinden dolayı, onlara bu olaylar çok karmaşık gelebilir Bu konu başlığında sizlere bios flaşlama ve bios türleri hakkında önemli bilgi ve dökümanlar sunacağım İlk olarak bios türlerini öğrenelim; İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düğmesine her bastığınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren birinci yazılımdır. Başlangıç etabında tüm donanımlarınızı test eder ve işletim sistemiyle birlikte sisteminizi hazır hale getirir. Firmware güncellemesi, bir ayar değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,509Konular
982,874Mesajlar
30,657Kullanıcılar
hte1994Son üye
Üst Alt