Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amine Mosler Kimdir

Amine Mosler Kimdir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Amine Mosler Kimdir? Hayatı,

Amine Mosler Hayatı,

Amine Mosler'in kendi ağzından Söyledikleridir

Amine Mosler Niçin müslüman oldum ?

Amine Mosler Önce oğlum müslümün oldu

Oğlumun, bana sorduğu bir fazla suallere cevap veremiyordum O bana: Anne, Allah neden üç tane? diye soruyor, kendim de üç tanrıya inanmadığım için, ona inandırıcı bir yanıt veremiyordum Nihayet 1928 senesinde yaşı bundan böyle epeyce ilerlemiş olan oğlum, bir gün gözleri ihtiyar olarak bana geldi, Anne, ben müslümanlığı inceledim Onlar bir tek yaratıcıya inanıyorlar Onların dini, en dürüst din Ben de müslüman olmağa karar verdim Sen de bana katıl! diye yalvarmağa başladı

İslam'ı incelemeye başladım

Onun isteği üstüne, ben de İslam dinini incelemeğe başladım Berlin Camiine gittim Camiin imamı beni çok iyi karşıladı ve bana müslümanlığın esaslarını anlattı O anlatdıkça, sözlerinin ne kadar dürüst, ne kadar mantıki olduğunu görüyordum Bundan Böyle ben de, oğlum gibi İslam dininin en dürüst din olduğuna inanmağa başlamıştım Herşeyden evvel, daha genç yaşta iken bile, bir türlü anlayamadığım, aklımın bir türlü kabul etmediği üçlü tanrıyı müslümanlık
reddediyordu Müslümanlığı tamamen inceledikten daha sonra, günah çıkarmanın, Papa'yı günah işlemez masum bir varlık olarak tanımanın, vaftiz yani günah izalesinin ve buna aynı bir fazla merasimin ne değin manasız olduğunu anladım ve bütün bunları reddederek seve seve müslüman oldum

Ben bir katolik manastırında büyütüldüm

Tüm ecdadım koyu hıristiyandı Ben bir katolik manastırında büyütüldüm Adamakıllı hıristiyan terbiyesi aldım Ama, aldığım bu dini terbiye, beni Allahu tealaya götürecek hak dini seçmeme destek etti Çünkü, terbiyem esnasında bana öğretilen tüm iyi şeyleri, hıristiyanlıkta değil, müslümanlıkta buldum Müslümanlığı kabul etmekliğim benim için büyük bir nasip eseridir

Bugün ben bir büyük anneyim Torunum müslüman olarak doğduğundan dolayı bahtiyarım Biliyorum ama, Allahu teala, dürüst yola koyduklarına daima rehberlik eder *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt