Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amok (Beşiktaş Tim..)

Amok (Beşiktaş Tim..)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bölüm kodları:
Mission 2, Phase 1: CBYXYC
Mission 3, Phase 1: XABXAB
Mission 3, Phase 2: AZCBXC
Mission 4, Phase 1: YYBBCY
Mission 4, Phase 2: BAXCXX

Hile kodları:

YAYAYA
ZABCXY
BABYXX
ZZZCYX
ZAZACC

Similar threads

Bölüm kodları: Mission 2, Phase 1: CBYXYC Mission 3, Phase 1: XABXAB Mission 3, Phase 2: AZCBXC Mission 4, Phase 1: YYBBCY Mission 4, Phase 2: BAXCXX Hile kodları: YAYAYA ZABCXY BABYXX ZZZCYX ZAZACC
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
1 Oyunu kurduğunuz dizine gidin ve burada \bandits\data\profiles\GARAGEXML dosyasını bulun 2 Bu dosyanın yedeğini alın 3 Dosyayı notepad ile açın 4 Dosyanın üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapıp kaydedin ve oyunu çalıştırın Örneğin; mission 01'deki tüm silahları kullanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
NEW GAME menüsünde isim olarak aşağıdakileri yazın ve 2'den 19'a kadar istediğiniz seviyeden başlayın: 2 mayday 3 victory 4 challenger 5 azimuth 6 revealed 7 stoneage 8 warfare 9 oxygen 10 skyhigh 11 sunshine 12 blowup 13 neuftrois 14 baracuda 15 giveaway 16 waterfall 17...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Oyunun kurulu olduğu dizindeki environmentcfgdosyasını notepad ile açıp en sonuna aşağıdaki satırı ekleyin: CONENABLE 1 Oyun içindeyken é (veya ~ veya ) ile konsolu açıp aşağıdaki kodları yazın: cmd giveall : Tüm eşyaları verir cmd noclip : No clipping mode (duvarlardan geçersiniz)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
arkadaşlar forumda aramama rağmen hile kodlarını bulamadım bu oyunun yabancı bi siteden buldum fakat ingilizce bilmediğim için çözemedim bana yardımcı olursanız sevinirim Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler All levels and characters: Start a new game and enter Shootermanas a casesensitive...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt