Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ana baba duası

ana baba duası
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
asıl baba duası Ufak küçük adımlar Atar iken ben Bir elimden babam tuttu Bir elimden annem Rabbim daima sev onları ayırma rahmetinden mahrum etme merhametinden Rabbim her zaman sev onları ayırma cennetinden Cennette de birbirimizden Acilen onlar uzakta Ben uzaktayım Allah'ım sen her kuluna Her Zaman en yakınsın (SIIR) EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ GÜZEL ALLAHIM HEMEN BÜTÜN DÜNYADA ANNE VE BABASINI KAYBETMİŞ VE ÜZÜLEN BÜTÜN ÇOCUKLARA YARDIM ET ONLARIN GÖZ YAŞLARINI DİNDİR ALLAHIM ONLAR HİÇ UNUTMASIN ANCAK SENİN EN ÇOK SEVDİĞİN GÜZEL PEYGAMBERİMİZDE ANNESİZ VE BABASIZ BÜYÜMÜŞ ANNEM VE BABAM BEN ÇOK KÜÇÜKKEN BANA BIRINCIL SENİN İSMİNİ ÖĞRETTİLER ALLAH DEDİLER SENDE ONLARA SÖYLE GÜZEL İSİMLERİNİ SONRADAN DUA ETMEYİ ÖĞRETTİLER YAVRUM BİZİ DE DUALARINDA UNUTMA DEDİLER ONLAR SENİ ÇOK SEVERLER ALLAHIM RABBİM HER ZAMAN SEV ONLARI AYIRMA RAHMETİNDEN MAHRUM ETME MERHAMETİNDEN RABBİM DAIMA SEV ONLARI AYIRMA CENNETİNDEN CENNETE DE BİRBİRİMİZDEN  

858,497Konular
982,007Mesajlar
29,989Kullanıcılar
zeynooSon üye
Üst Alt