Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ana kartta ...... yok ?

Ana kartta ...... yok ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bilgisayarıma uydu kartı taktım fakat kumanda alıcısını takamadım
adını bilmiyorum
resmi bu
http:img353**************img3537646port6km
buraya monte ediliyo; sanırım adı port ne yapabilirim
şimdiden teşekkür edrim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, sabit indexe baktım yok, forumun heryerine baktım yok internette nereye baktıysam yok Kısacası yok oğlu yok yani Bulamıyorum Rahmetli bir arkadaşımın modemiydi bu Şimdi ben aldım kullanacağım Markanın kendi sitesinde kurulum programı verilmiyor Sadece sayaç ve test programı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Selam arkadaşlar Başta hanımefendi üyelerden yardım bekliyorum Erkek üyelerinde takviye edebilecekleri kadar yardım etmelerini isterim tabiikiBeni karşımdaki insanın yerine koyup da düşünürlerse iyi olur 16 yaşında bir delikanlıyım Şu ana dek kendime tarafından yani bana uygun bir kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gerçekte fazlasıyla uzun ve karışık bir konu bu bahsedeceğim Sabredip de okursanız eğer şimdiden teşekkür ediyorum Bundan tam 10 ay önce ilahi tesadüflere yorulacak şekilde onunla tanıştım Ama bu bayağı bir tanışma değildi O, ben ve aramızda bir bilgisayar vardı Evet yani biz internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar, sorumu sormadan önce konuyu ayrıntılarıyla anlamanız açısından konuyu özet olarak size açıklamak istiyorum Süre, mekan ve ad vermicem Ilk başlarda okulda hiç sevdiğim olmamıştı ve ben mahremiyete saygı gösterdiğimden başım önde; kimseye bakmazdım, yani kızlara Bu yüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt