Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anadolu Liselerine Öğretmen Atama Takvimi

Anadolu Liselerine Öğretmen Atama Takvimi
0
118

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Böylece çok öğretmenin ilgiyle beklediği yıllık açıklandı10 Martta sınava giren ancak hala atamaları yapılmayan öğretmenlere müjdeli haber bakan Dinçerden geldi

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ekim ve Kasım aylarında, eğitim kurumlarının norm güncelleme çalışmalarının yapılacağını bildirerek, ``Bu işlemler tamamlandıktan daha sonra Anadolu türü liselerde bölge bazında oluşacak hoca ihtiyacını yerine getirmek nedeniyle 10 Mart`ta yapılan fen liseleri, hoş sanatlar ve spor liseleri ile her türdeki Anadolu liseleri öğretmenlerini seçme sınavında başarılı olan öğretmenlerimizden Kasım ayı içinde atamalar yapılacaktır`` dedi

Ekim ve Kasım aylarında, eğitim kurumlarının norm güncelleme çalışmalarının yapılacağını bildiren Dinçer, şunları kaydetti:

''Bu işlemler tamamlandıktan sonra Anadolu türü liselerde bölge bazında oluşacak hoca ihtiyacını karşılamak amacıyla 10 Mart 2019 tarihinde yapılan fen liseleri, güzel sanatlar ve spor liseleri ile her türdeki Anadolu liseleri öğretmenlerini seçme sınavında başarılı olan öğretmenlerimizden Kasım ayı içinde atamalar yapılacaktır'' *

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt