Anahtarı unutma derdine son Anahtarı unutma derdine son: Ahh ahh şu anahtar unutma meselesi yüzünden her yere bizim evin anahtarını bıraktım en baştada annemlerin evine Bazen evde unutuyorum ara sıra de inanın burda sölemekten utanacağım yerlerde İnanın kii eşime bazen adalet vermemek elde değil Bana yakında kendinide bir yerlerde unutacasın diyor Sizlerinde böyle bir sorunu varsa eğer meleklerim iştee bilim adamlrnın ürttiği bu buluş bütün sizlik Gerçi buteknolojii şifrei kapı kullananlaraa altarntif olarak yapılmış ama olsun ola ki bizimde bir gün böyle kapılarımız olur 1549201994 1549201994 anahtariunutmaderdineson5c56effbb4anahtariunutmaderdineson5c56effbb4 anahtariunutmaderdineson5c56effbb4 Anahtarımı unuttum veya kapıyı açtırmak için gereken parola neydi derdine son! Sadece parmağınızı göstererek kapınızı açabileceksiniz Film sahneleri reel oldu diyebiliriz Bir De 25 tane farklı parmak izi için hafızası var Hata ihtimali ise milyonda bir Düşünce çok yeni olmasa da teknoloji epeyce başarılı