Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakar, Ekran kartı, İşlemci, Ram uyum sorunu olurmu_? Destek Lütfen...

Anakar, Ekran kartı, İşlemci, Ram uyum sorunu olurmu_? Destek Lütfen...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni düzenlediğim bilgisayarda Ram, ekrankarti, işlemci ve Anakart Arkadaşlar linte Mevcut uyumsuzluk olurmu lütfen çok iyi bilen biri destek olabilirmi

Anakar : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

işlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

ekran Karti : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Ram : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

KAsa Power : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Ana kart: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız İşlemci: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran Kartı: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaslar vermiş oldugum linklerdeki anakart ve işlemciyi almak istiyorum fakat elimdeki ekran karti almayi düsündügüm anakarta uyumlumudur Ekran kartim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız His radeon hd 4850 1gb 256bit Almayi dusundugum anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İşlemci Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ram Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,509Konular
982,872Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt