Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anakart Gitti Gider... Yardım lütfen..

Hoş geldin! bglr tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Anakart Gitti Gider... Yardım lütfen..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
GigaByte 6VXE7+ Pentium3 anakarta BIOS update yaptım Sitesinde güncel BIOS vardı, tool falan çektim oradan windows üzerinden çalışanıyla sorunsuz flashladım Kullandığım her şeyi GigaByte'ın kendi sitesinden anakartın kendi sayfasından aldım

Neyse flash olunca restart yapacam dedi alet ve BOOM! Bir kısa bir uzun biiip sesi ve o kadar Bilgisayar boot etmiyor Kafayı yiyecektim

Flashlamadan önce biosun yedeğini almıştım Boş çip aldım ona eski biosu yükledim denedim, sanki açılır gibi oldu sonra yine aynı tepkiyi verdi Eski bios çipinin üzerine eski biosu flashlayayım dedim olmadı çalışmadı Yapmadığım maymunluk kalmadı ama olmadı olmadı

Sizce ne yapmalıyım? Problem ne olabilir? Bios update yaparken alakasız bir şey yanmış olabilir mi? Orijinal sitesinden çektiğim bios neden böyle problem yaptı acaba?

Yardım ederseniz çok sevinirim

858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt