Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakart ile ilgili sorular ayrıntılı bilgi istiyorum

Anakart ile ilgili sorular ayrıntılı bilgi istiyorum
0
220

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle merhaba arkadaşlar
bilgisayarımın genel özelliklerinden bahsedeyim ilk önce
bilgisayarım Gold computerden alınmış olup markası casper,
Bellek 2GB
Ekran kartı w7 yapınca 512 Xpde 1024
İşlemci Pentium(R) 3,06GHz
Bilgisayarımın garantisi 6 ayda bitiyor bende işlemcimi değiştirip i3,i7 yapmak istiyorum hangisi daha makul ise, Anakartım o işlemciye, uyar mı yeni aldığım işlemci ram&ekran kartı vb donanımlarla uyumlu olur mu ? tamamen anakartı değiştirirsem ram ve ekran kartı bu anakart a uyar mı ek ram almak istiyorum bu ram anakartıma uyar mı ? bunların hepsinin fiyatı fazla olur mu

Similar threads

Saleyküm Öncelikle Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Şuan 1 gb 266 mhz ram bulunmakta ancak ben bunu değiştirmek istiyorum nasıl bir ram alabilirim anakartıma uyucak daha uygun 2gb bir ram önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca Anakart özelliklerim Bunlar Ayrıca DDR SDRAM sanırsam benim ki ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Saleyküm Öncelikle Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Şuan 1 gb 266 mhz ram bulunmakta ancak ben bunu değiştirmek istiyorum nasıl bir ram alabilirim anakartıma uyucak daha uygun 2gb bir ram önerisi yapabilir misiniz? Ayrıca Anakart özelliklerim Bunlar Ayrıca DDR SDRAM sanırsam benim ki ddr2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mrb arkadaşlar sistemim: Anakart : Gigabyte GAM61PMES2 İşlemci : Amd Athlon II X2 250 Processor 300 Ghz Ekran Kartı : Sapphire Ati HD 4650 1GB28GB HM 128Bit DDR3 (DirectX 101) VGADVIHDMI PCIE x16 20 Ram : 2 Gb 800 mhz Hilevel (Soğutuculu) warrock oyuncusuyum ve kasmalar çoğaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
981,916Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt