Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakart Modelinde To be Filled By O.E.M yazıyor yardım edermisiniz?

Anakart Modelinde To be Filled By O.E.M yazıyor yardım edermisiniz?
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar anakart modeline bakıyorum To be Filled By OEM yazıyor? bir yardımınız olurmu nasıl hallederim CPUz den resim
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

buda PC Wizard 2010 dan resim
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Konuyu belki yanlış yere açmışımdır özür diliyoum nere açıcamı bilemedigim için burayı açtımŞimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar anakart modeline bakıyorum To be Filled By OEM yazıyor? bir yardımınız olurmu nasıl hallederim CPUz den resim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız buda PC Wizard 2010 dan resim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Merhabalar Bu tür işlerden pek anlamıyorum lütfen yardım edin kasada yazan ne varsa not aldım yazıyim bir yardım edermisiniz ? lütfen P4M890M7 PCI€ Ver 72 ITE IT8712FA 0710IXS VIA VT8237R Plus 0710CD TAIWAN RoHS Compliant Birde Everestten Çıkan Raporu Göstereyim Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Merhabalar Bu tür işlerden pek anlamıyorum lütfen yardım edin kasada yazan ne varsa not aldım yazıyim bir yardım edermisiniz ? lütfen P4M890M7 PCI€ Ver 72 ITE IT8712FA 0710IXS VIA VT8237R Plus 0710CD TAIWAN RoHS Compliant Birde Everestten Çıkan Raporu Göstereyim Anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar benim PC min Anakart ve Ekran Kartı Driverları yok Ekran Kartımın markası : ATI Radeon X13001550 Series 256 MB Fakat Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden driverı seçtiğim zaman Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Anakart bios flashlamak sanıldığı gibi zor değildir Sadece kullanıcılar, hiçbirşey bilmediklerinden dolayı, onlara bu olaylar çok karmaşık gelebilir Bu konu başlığında sizlere bios flaşlama ve bios türleri hakkında önemli bilgi ve dökümanlar sunacağım İlk olarak bios türlerini öğrenelim; İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt