Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anakartım AGP mi Yoksa PCI-E mi?

Anakartım AGP mi Yoksa PCI-E mi?
0
168

Similar threads

Arkadaşlar anakartım AGP mi yoksa PCIE mi nasıl öğrenebilirim yardım ederseniz sevinirim Anakart: PEGATRON IPX41D3
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar anakartım AGP mi yoksa PCIE mi nasıl öğrenebilirim yardım ederseniz sevinirim Anakart: PEGATRON IPX41D3
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
ECS P4M800M7 anakartım var ekran kartı alacam bu anakart agp mi yoksa pci mi destekliyor çok acil yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
beyler diyelim pci ex bi ekran kartı aldım suan anakartım agpliyeni pci exbu agpli anakarta uyarmıpci de agp gibi ozel bi yuvamu ıceriyo anakartta birde yeni pciexanakart aldımbunda agpde varmıyoksa sadece pci exp mi var,
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
anakartım başlıkta yazılı anakarttırben yeni bir dvd writer alıcamfakat dvd writer philips spd2514bm sata uyumlu bir cd writer diyoracaba anakartım sata uyumlu mudur bunu nasıl öğrenebilirimlütfenn yardım edin CPU • Supports Socket A (Socket 462) for AMD® Athlon™ XP Athlon™Duron™ processor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt