Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anakartım hangi ekran kartını destekler

Anakartım hangi ekran kartını destekler
0
144

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba, benim elimde Foxconn G31MXP anakartı var, mevcut 256 MB ekran kartım var fakat bu bana yetmediği için değiştirmek istiyorum 2 GB veya üstü bir ekran kartı alabilirim ama anakartım destekler mi bilmiyorum Aynı şekilde Ram de alıcam, 2 GB ram var ve ben bunu 8 GB ram ile değiştirmek istiyorum Hangi ramler destekler ?

Similar threads

Asus p4v8xx Anakartım var Ekarn kartı ve ram alıcam neleri önerirsiniz pc konusunda fazla iyi değilim Ekran kartı 512 mb veya 1 gb almak istiyorumOyunları rahat oynamak istiyorum 15 gb ram var 1 gb yada 512 mb ram alacağım Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Anakartım: GIGABYTE GAP35D3SL anakartımın teknik özellikerline bakılıcak olursak maksimum 8 gb ram kabul ediyormuş Ram ile sıkıntım yok ama grafik olarak PCI Express x16 diyor ben anakartıma ekran kartı almak istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olabilirmsiniz 150 tl civarında bi ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Öncelikle Selamun Aleyküm Ben bilgisayarıma ram alacağım, hiçbir bilgim yok, yardım edebilmeniz için ne gerekiyorsa yapacağım ve her şeyi şimdi baştan açıklayayım İlk olarak zannediyorsam ram konusunda anakart önemli, ben size benim anakartım olduğunu düşündüğüm anakartın site linkini atayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt