Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anakartım hangisi ?

Anakartım hangisi ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
anakart modelimi girdiğim de 3 adet anakart geliyor hangisi benim oldugunu nasıl anlıcam ? resimlere baktıgımda 3 audio ports olan uygun geliyor öbürlernin ekran kartının orda ufak bi giriş var 3 audio ports da yok benim kide öyle bios güncellicem o yüzden gerekli nasıl öğrenebilirim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt