Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anakartım ile ekran kartı Hk.

Anakartım ile ekran kartı Hk.
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ;

Ekran kartım ve Anakartım arasında uyumsuzluk olup olmadığını anlamak için CPUZ ve Everest gibi programlardan baktım ama ben pek bir şey çıkaramadım

Ekran Kartım: Asus Gt740 2 GB GDDR5 128 Bit OC Dx11 GeForce

Ana Kartım: Pegatron IPXSBH61

Everestte baktığımda ekran kartım ;

Yol Türü PCI Express 20 x16 @ 11 x16

Ama anakartım bu özelliği destekliyor mu anlamadım

Sizden yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

PSU 300 Watt Beyler benim ekran kartım yandı kendime yeni ekran kartı bakıyorum anakartım ; Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bende Yeni Ekran Kartı alacağım ben araştırdım ve HIS Ati HD 4350 ve ZOTAC Nvidia GeForce 8400GS buldum Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Anakartım: GIGABYTE GAP35D3SL anakartımın teknik özellikerline bakılıcak olursak maksimum 8 gb ram kabul ediyormuş Ram ile sıkıntım yok ama grafik olarak PCI Express x16 diyor ben anakartıma ekran kartı almak istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olabilirmsiniz 150 tl civarında bi ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
masaüstü bilgisayarımda turbocache özellikle fansız bir ekran kartım var aşırı ısınma sebebi ile artık ihtiyacımı karşılamıyor üzerinde soğutması olan bir ekran kartı almayı istiyorum çok maliyetli olmayan GİGABYTE G31MES2L (Gigabyte GAG31MES2L Intel G31ICH7 FSB 1600MHz(OC) DDR2 1066MHz(OC)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Asus Extreme N9999 6800GT Pciexpress SLI (SLI desteklio ama tek kart var) ekran kartım varSon zamanlarda oyunlarda ciddi bir problem yaşamaya başladımOyunu çok güzel birşekilde oynarken biraz zaman geçtikten sonra görüntüde aşırı derececede yırtılmalar,çizgiler ve bozulmalar oluşmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ekran kartlarının fiyatlarının fırlaması, kullanıcıları daha çok fiyat-performans odaklı tercihler yapmaya zorluyor. 3.000 TL altı en iyi ekran kartları listesini sizler için derledik. Listede ihtiyacınız olan ekran kartı için karşılaştırma yapmanıza imkan verecek modelleri sıraladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt