Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AnaKartım Wındows7 den baska Isletım sıstemı kaldırmıyo bıosdan nasıl Ayarlıyacaz

AnaKartım Wındows7 den baska Isletım sıstemı kaldırmıyo bıosdan nasıl Ayarlıyacaz

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
NLite Katılımsız Xp Cd Si Nasıl hazırlanır NLite ile katılımsız xp cd hazırlama Katılımsız WindowsXP CD ile ad, mahsul kodu, alan ve dil seçenekleri gibi bilgileri CD içeriğine entegre ederek, Windows XP kurulumunu daha süratli ve eğlenceli bir ayla getirebileceksiniz Bu proje ile hem Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Microsoft geçen ay Windows 10 kullanıcılarına ücretsiz yükseltme olarak sunulacak olan Windows 11'i resmi olarak duyurdu. Lansmanla birlikte Microsoft, Güvenli Önyükleme ve TPM'yi içeren Windows 11 sistem gereksinimlerini de artırdığını açıkladı. Microsoft Windows 10 kullanıcıları için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt