Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

anakartıma uyumlu olan işlemcileri nasıl tespit edebilirim

anakartıma uyumlu olan işlemcileri nasıl tespit edebilirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhabalar benim nootebookum var

Acer nettilling v145 diye bi anakartım var

şuan interl t5450 işlemci takılı

daha iyi bir işlemci almak isitoyrum fakat hangı işlemci buna uygun bilmiyorum

yardım edebilecek olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Öncelikle Selamun Aleyküm Ben bilgisayarıma ram alacağım, hiçbir bilgim yok, yardım edebilmeniz için ne gerekiyorsa yapacağım ve her şeyi şimdi baştan açıklayayım İlk olarak zannediyorsam ram konusunda anakart önemli, ben size benim anakartım olduğunu düşündüğüm anakartın site linkini atayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,465Konular
981,156Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt