Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anakrta alacağım ekran kartı uyarmı ?

Hoş geldin! brk0079 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Anakrta alacağım ekran kartı uyarmı ?
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Asus P5GD1 PROUAYKZ anakartım varekran kartı almak istiyorumanakart ekran kartını kaldırırmı kaldırmazmı bilgim yok araştırdım bilgi ednemedim yardım istiyorum
şu anki ekran kartımın özellikleri
http:img217**************img2179302ms6200tcqz7png
alacağım ekran akrtının özellikleri
XFX 0GT 512MB 128BIT GDDR2 800Mhz GPU 540Mhz PCIE 20
Model: NVIDIA 0GT İşlemci Hızı: 540Mhz Bellek Hızı: 800Mhz Ram Tipi: GDDR2 512 Bellek Veriyolu: 128Bit Slot: PCIE Stream İşlemci: 112 Shader Hızı: 1180
VGA Slot : PCI Express
RAM Kapasitesi : 512MB
VGA Chipset Markası : NVIDIA
Monitör Bağlantısı : DVI

Sizce uyum gösterebilirmiisterseniz diğer sistem özelliklerinide yazabilirim gereksinim varsa

yada bir önceki konuda arkadaşın biri demişki gddr4 yada ddr3 özellğine sahp kartı kullanabilirmiyim

Similar threads

Asus P5GD1 PROUAYKZ anakartım varekran kartı almak istiyorumanakart ekran kartını kaldırırmı kaldırmazmı bilgim yok araştırdım bilgi ednemedim yardım istiyorum şu anki ekran kartımın özellikleri http:img217**************img2179302ms6200tcqz7png alacağım ekran akrtının özellikleri XFX 0GT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Anakartı cpuz programı ile markasını öğrendim ama soket girişlerinden pek anlamıyorum Uygun olup olmadığını bilmeden sipariş verdim ve daha göndermeleri için onaylamadım Bu yüzden yanlış ekran kartı almaktan kortum bana yardımcı olurmusunuz Anakar markası: ASUSTeK Coputer INC Model: P5pl2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Konuyu Kendi Sitemde Okumak İsteyenler İçin : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Sayfasını Ziyaret Edebilir Bu yazımızda 250? ile 500? arasında alınabilecek en popüler 10 ekran kartını ve ekran kartlarının özelliklerini anlatacağız Oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt