Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Analist Benjamin Cowen’a Göre Polkadot’un (DOT) Bir Sonraki Adımı Fiyatı %200 veya Daha Fazla Arttırabilir

Analist Benjamin Cowen’a Göre Polkadot’un (DOT) Bir Sonraki Adımı Fiyatı %200 veya Daha Fazla Arttırabilir
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
dot.jpg

Yakından takip edilen kripto para analisti Benjamin Cowen, Polkadot’un (DOT) bir sonraki ayağının akıllı mukavele platformunu tüm vakitlerin en yüksek düzeyine çıkarmak için kâfi güce sahip olabileceğini söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cowen, DOT’un tekrar birikim basamağında “çok, çok muhtemel” olduğunu ve daha evvel yaklaşık 3 dolardan 50 dolara yükselmesinden evvelki fiyat hareketine misal bir model oluşturduğunu söyledi:

“Benim varsayımım, ne kadar kuşkulu olursa olsun, buradaki bu aralığın, bizi kaçınılmaz olarak daha yüksek düzeylere çıkaracak olan kolay bir tekrar birikim olduğudur. Ayrıyeten bir sonraki atılımın bizi 100 doların üzerine çıkarabileceğini kestirim ediyorum. Bizi 200 doların üzerine çıkarabileceğini ve hatta tahminen de ötesine geçebileceğini samimiyetle umuyorum. Her seferinde bir adım atalım.”

Polkadot’un şu anki bedeli 36,70 dolar. 100 doların üzerine çıkmasını sağlayacak bir hareket ise yaklaşık %200’lük bir potansiyel yükselişi temsil ediyor.

Cowen, önümüzdeki birkaç ay içinde bir piyasa döngüsü tepesi beklemediğini de kelamlarına ekledi. Cowen, son olarak şunları söyledi:

“Polkadot’un mükemmel bir proje olduğunu ve bu döngüde oynayacağı bir rolü olduğunu düşünüyorum. Sanırım gidecek yolumuz var ve Polkadot’un portföyümdeki en düzgün madeni paralardan biri olduğunu söyleyebilirim.”

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt