teknolojiuzmani
FD Üye

Popüler kripto analisti Jason Pizzino, 244.000 YouTube abonesine, önümüzdeki birkaç ay içinde hangi altcoin projelerinin yükselmeye hazır olduğunu açıklıyor. Biz de Kriptokoin.com olarak analistin paylaşımlarını okuyucularımız için derledik.
Analistin listesindeki altcoin projeleri
Jason Pizzino’nun listesinde ilk sırada, stablecoin için merkezi olmayan bir değişim aracı Curve Finance’in yönetim token’i olan Curve Dao Token (CRV) yer alıyor. Analist, CRV’nin Bitcoin grafiğinin yükselişte olduğunu söylüyor:
The Sandbox gibi pompalayacak mı? Muhtemelen hayır, çünkü vizyon, heyecan, umutlar ve hayallerin bir NFT/oyun/metaverse projesinde olduğu gibi bir DeFi projesine yerleştirilebileceğini düşünmüyorum. Ancak böyle bir grafikte, bu kadar sıkı bir şekilde sarılmış bir şeyde, elde edilecek bazı büyük kazanımlar olduğunu düşünüyorum.
Analistin listesinde ikinci sırada, Blockchain ölçekleme çözümü Polygon (MATIC) var. Jason Pizzino, MATIC’in Bitcoin’e karşı yanlamasına gittikten sonra “bacaklarını bulmaya” başladığını söylüyor. Genel kripto anlatısı Ethereum’a (ETH) geçerse, Polygon’un iyi göründüğünü belirtiyor.
Analistin bir sonraki seçimi, akıllı sözleşme platformu Terra (LUNA). Ancak Jason Pizzino, CRV ve MATIC konusunda LUNA’dan daha iyimser olduğunu belirtiyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kaldığını görmek istiyorsun. Metaverse kadar büyük olacaklar mı? Düşünmediğimi zaten söyledim. Ama bu çeyrekte veya gelecek çeyrekte hareket edecek bir şeye bakmak istiyorum. Çünkü daha büyük sermayeli metaverse coin’lerden emin değilim, hamlelerini yapmış olabileceklerini düşünüyorum.
Analistin tercihlerinden bir diğeri, farklı Blockchain’ler arasında varlıkların güvenli ve ucuz transferini kolaylaştırmayı amaçlayan bir Blockchain platformu olan THORChain (RUNE). Jason Pizzino, RUNE’nin Bitcoin’e karşı daha yüksek dipler ve daha yüksek zirveler yaptığını belirtiyor. Analist, varlığın “şu anda en güçlü oyuncu” olduğu için Ethereum’u da geride bırakması gerektiğini söylüyor.