Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Analistler, İşletmelerin Windows 11’e Hemen Geçmesini Önermiyor

Analistler, İşletmelerin Windows 11’e Hemen Geçmesini Önermiyor
0
66

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Windows-11-Is-Kurumsal-Isletme.jpg

Kısa bir müddet çıkış yapan Windows 11 işletim sisteminin yeni güvenlik özellikleriyle geldiğini biliyoruz. Lakin analist firma Gartner, işletmelere Windows 11’i benimsemeden evvel hazırlanmaları gerektiğini söylüyor ve tez etmekten kaçınmalarını tavsiye ediyor.

Gartner’ın araştırma lider yardımcısı Stephen Kleynhans, işletmelerin Windows 11 22H2 sürümünü beklemelerini öneriyor. Şu andaki beklentilerimize nazaran bu güncelleme 2022 yılının ikinci yarısında sunulacak. Şirkete nazaran işletmeler, ortada geçen bu süreçte Windows 11‘i değerlendirmeye almalı.

Kleynhans, işletmelerin Windows 11’i benimsemek için neden bir yıl beklemeleri gerektiği konusunda kesin bir cevap vermedi. Bununla birlikte, işletmelerin ve bilhassa de büyük şirketlerin, tüm işleyişin olağan halde ilerlemesi için rastgele yeni bir işletim sistemi duyurusundan sonra en az birkaç ay beklemesi esasen mantıklı bir atak.

Öte taraftan, yeni güvenlik ve kararlılık güncellemelerini beklemek, yeni bir işletim sisteminin olgunlaşması için vakit vermek her vakit akla yatkın. Ayrıyeten tıpkı şey Windows 11 şoförleri için de geçerli diyebiliriz. Bu süreçte BT takımları de tüm iş uygulama ve sistemlerini Windows 11 ile uyumlu hale getirmek için vakit bulabilir.

windows-11-iot-kurumsal-cikti-640x360.jpg

Analist firma, Windows 11’in PC alanında yeni bir çağdaş temel oluşturduğuna inanıyor. Windows 10’un ‘Windows As A Service’ modeliyle ilgili sorun, eski donanım ve yeni özellik kümeleri ortasındaki bulanık çizgilerdi. Windows 10 altı yıldır piyasada ve tüm Windows 10 takviye uygulamalarının ve özelliklerinin 5 yıllık donanımın altında güzel bir biçimde çalışmasını sağlamak sıkıntı olabilir.

Microsoft, Windows 11 ile geliştiricilere hem yeni hem de eski donanımı desteklemeye çalışmak yerine daha yeni platformları desteklemek maksadıyla şimdiki sistem ihtiyaçlarıyla birlikte yeni bir temel oluşturdu. Bu nedenle Gartner, herkesin Windows 11’e yükseltmek için vakte muhtaçlığı olduğunu söylüyor ve Windows 11’in hakikat tarafta atılmış bir adım olduğuna inanıyor.

858,508Konular
982,840Mesajlar
30,629Kullanıcılar
kayzen3131Son üye
Üst Alt