Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Anam babam :D

Anam babam :D

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yüzbaşının fazla sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
Komutanım benim bir şikayetim var
Söyle
Mehmet onbaşı beni döğdi
Git, ben onun cezasını veririm
Ama yüzbaşım; keza döğdi , keza söğdi
Anladım, git cezasını veririm
Anama babama söz etti
Git cezasını veririz dedik ya
Benim anam da yohtur, babam da yohtur
Allah rahmet eylesinBenim de öyle Sen git anladım
Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti, babama da laf etti Anam da yohtur, babam da yohtur Anam da sensin, babam da sensin
Yüzbaşı :
Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi

*

Similar threads

Yuzbaşının cok sevdiği ve guvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yuzbaşının karşısında : Komutanım benim bir şikayetim var Soyle Mehmet onbaşı beni doğdi Git, ben onun cezasını veririm Ama yuzbaşım; hem doğdi , hem soğdi Anladım, git cezasını veririm Anama babama laf etti Git...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
Çanakkale Savaşı Kahramanlık Hikayeleri KINALI HASAN : Yüzbaşi Sirri Bey, ikindi vakti yeni gelen erati denetleme ederken, içlerinde bir tanesinin saçinin bir tarafi kinalanmiş oldugunu görür ve takilir: “Hiç erkek kinalanir mi? Mehmetçik: Buraya gelmeden evvel, anam kinalamişti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Çanakkale şehitlerinin mektupları Çanakkale Zaferi sadece Türk tarihi yok Dünya tarihi içinde yaklaşık olarak bir dönüm noktasıdır Böylece çok şehit verilmiş, böylece fazla kan dökülmüş olan Çanakkale Savaşından geriye kalan birkaç mektup örneği MUSTAFA KEMAL ’İN CEPHEDEN YAZDIĞI MEKTUP...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Çanakkale ile ilgili oratoryo Çanakkale savaşıyla ilgili oratoryo 1 BIRIM: Sahnede yaşlı kadın, Elif ve Halil vardır Elif kucağındaki bebeğini sallar Ihtiyar kadın çıkına giysiler koymaktadır ( Allı Turnam türküsü) Nine Eh yiğidim, zaman tamamdır ( Hazırladığı çıkını eline alıp ayağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Canakkale ile ilgili oratoryo Canakkale savaşıyla ilgili oratoryo 1 BOLUM: Sahnede yaşlı kadın, Elif ve Halil vardır Elif kucağındaki bebeğini sallar Yaşlı kadın cıkına giysiler koymaktadır ( Allı Turnam turkusu) Nine Eh yiğidim, vakit tamamdır ( Hazırladığı cıkını eline alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt