Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Anan Kadir Gecesi Doğurmuş

Anan Kadir Gecesi Doğurmuş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgili Güzin Abla

Ben 17 yaşında bir kızımİnternette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim Onu çok seviyorumO da beni seviyormuş Bana seni ailemle tanıştıracağım dedi Buna çok sevindim beni evlerine gösteri etti Ailesi ile sunmak için Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu bana birazdan gelirler dedi Onları beklerken birer kola içelim dedi Bende olur dedim odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ?

GÜZİN ABLANIN CEVABI :

Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmuş *

Similar threads

Sevgili Guzin Abla Ben 17 yaşında bir kızımİnternette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim Onu cok seviyorumO da beni seviyormuş Bana seni ailemle tanıştıracağım dedi Buna cok sevindim beni evlerine davet etti Ailesi ile tanıştırmak icin Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu bana birazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Güzin Abla'ya mektup 17 yaşındaki kızın güzin ablaya mektubu KIZIN MEKTUBU :​ Sevgili Güzin Abla; Ben 17 yaşında bir kızım İnternette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim Onu fazla seviyorum O da beni seviyormuş Bana seni ailemle tanıştıracağım dedi Buna çok sevindim Beni evlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Saf kiz ve ondan daha Saf sevgilisi Normalinde yazik deriz aciriz bu gibi durumlarda imsafkizveondandahasafsevgilisi5c560e8427904pngalt :D:D :D:D :D:Dsafkizveondandahasafsevgilisi5c560e842b565alt :D Big Grin :D ama bu durumdasafkizveondandahasafsevgilisi5c560e8465268gifalt :11: 11 :11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sevgilim hastamı?(süperkopmalık) Erkek milletine güvenmemek lüzumlu kızda bütün bir safmış yani güzin ablada iyi cevap vermiş:laugh::laugh::laugh: Canım Ablacım Haluk'la birbirimizi görür görmez aşık olduk Haluk keza yakışıklı bir çocuk, hem de kırmızı BMW'si var Beni ailesiyle tanıtmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Bir Miniğin Ramazan Günlüğü (: Ramazan 1 Bu gün evde bir acaiplik var Cümbür Cemaat sessizce işine okuluna gidiyor Annem 'Zeynep hadi sana kahvaltı hazırlayalım' dedi Kimse yemek yemiyor, su içmiyor Ablam bile! Ramazan 5 Önce perhiz yaptıklarını sanmıştım İzledim hepsini Akşama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt