Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ananas Kayıkları

Ananas Kayıkları

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:
Hamur:
1,5 çay bardağı su
25 g margarin
1 tatlı kaşığı toz şeker
1,5 çay bardağı un
1 yemek kaşığı mısır nişastası
2 yumurta
Yarım poşet Dr Oetker Hamur Kabartma Tozu
Krema:
1 poşet Dr Oetker Çikolatalı Krem Şanti
1,5 çay bardağı ananas suyu (konserve)
5 dilim ananas (konserve)
20 g bitter çikolata

Hazırlanışı:
Hamur: Su, margarin ve şekeri kaynatın Un ve nişastayı kaynayan karışıma bir seferde ekleyin ve oluşan hamuru 1 dakika süre ile karıştırarak pişirin Hamur soğuduktan sonra yumurtaları ve yarım poşet hamur kabartma tozunu ilave edin Mikserle pürüzsüz bir yapı oluşuncaya kadar çırpın Bu hamuru krema torbasına doldurun Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine ceviz büyüklüğünde toplar sıkın ve pişirin

Elektrikli Mini Fırın: 200°C (önceden ısıtılmış)
Turbo fırın: 200°C (önceden ısıtılmış)
Pişirme süresi: Yaklaşık 2030 dakika

Soğutup ortalarından keserek ikiye ayırın

Krema: Çikolatalı krem şantiyi 1,5 çay bardağı soğuk ananas suyu ile 23 dakika çırpın Krema torbasına doldurup bezelerin içine sıkın Ananasları uygun şekilde kesip üzerlerine batırın

Çikolatayı benmari usuli eritip ananasların üzerinde ince şeritler halinde gezdirin
 
858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt