Ananaslı Tatlı MALZEMELER MALZEMESİ : bir paket yulaflı bisküvi bir paket krem şanti bir kadeh süt bir çorba kaşığı mısır unu bir büyük kutu ananas konservesi bir kutu krem peynir azıcık tereyağı HAZIRLANIŞI Bisküvileri dövüp, kırın Azıcık tereyağı ile kanştırıp, servis tabağına koyup, buzlukta donmaya bırakın Krem şantiyi bir su bardağı sütle çırpın İçine krem peynirin yarısını katıp, karıştırın Bu kanşım biraz ananas suyu ile sulandınlir Diğer tarafta kalan ananas suyu, bir çorba kaşığı darı unu ile pelte gibi pişirilir Bisküviden yapılmış tartın üstüne krem şantili kanşım dökülür, sonradan aııanaslar dizilir ve en üste ananas suyu ile yapılan pelte dökülerek buzdolabına kaldınlır Ananas yerine vişne ile de yapılabilir