Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anasından şehit evladına mektup.....

anasından şehit evladına mektup.....
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
anasından şehit evladına mektup 1548930412 1548930412 anasindansehitevladinamektup5c52cd763ff8aanasindansehitevladinamektup5c52cd763ff8a http:wwwnihalatsizorgsehitanasi2 Canım Oğlum, ​ Nereden, nasıl başlasam bilmiyorum o kadar özledim oysa seni… Canım yavrum, sen bizim ilk göz ağrımızdın Dört gözle beklemiştik babanla doğumunu… Dokuz ay daha sonra hastanede seni kucağıma bıraktıkları birincil gün vuruldum sana… Ne hoş gözlerin vardı, ışıl ışıl… Öyle hoş kokuyordun oysa… Evimize neşe getirdin diğer taraftan daima yumuşak başlı çocuktun, hiç üzmedin beni… Ne sık sık ağladığını bilirim, ne de gereksiz yere huysuzlanmanı… Uyurken bile gülümserdin, meleklerle oynadığını düşünürdüm Hastalanırsan başından ayrılmazdık, babanla nöbet tutardık sabaha dek… Birincil adımını unutamam, sonra birincil ‘anne’ deyişini… Defalarca üzerine titredik ​ Sonra büyüdün… Süre su gibi geçiyor Her dışarı çıkışında, her seyahatinde sana belli etmedim fakat yüreğimden neler koptu ​ Bir tek seni askere uğurlarken rahattım Komutanlarının sana gözü gibi bakacağından emindim Bir vakit sonradan Güneydoğu’ya gideceğini haber ettin böylece heyecanlıydın fakat, o kadar muhakkak konuşuyordun ki… “Göreceksin anne, bu devlet düşmanlarına gereken cezayı vereceğim Vatanımın dağlarını bu eşkıyalardan temizleyeceğim diyordun Defalarca komutanlarının iyiliğinden, arkadaşlarından bahsettin Rahatlığın, güvenin bizleri de rahatlattı Sana sadece “Kendine dikkat et evladım diyebildim Ne de olsa seni bugünler için yetiştirmiştik “Merak etme diyordun, “Merak etme annem Kalbini bakımlı tut! Bir gün merakta bırakmadın bizi, fırsatın epeyce çoğu kez aradın, ayda bir mektubunu aldık Mektubunu dakikalarca kokladığımı bilirim Gönderdiğin fotoğrafları baş ucumuza koyduk ​ Son mektubunda “Ben şehit olursam, ağlamayın sakın! Düşmanları sevindirmeyin diyordun Telefonda “O nasıl laf oğlum dedim Sustun, güya içine doğmuştu “Hakkını helal et, hoş annem dedin Nereden bilirdim bu konuşmanın seninle son konuşmamız olduğunu… Baban duymuş önce, haberlerde söylemişler Söylemediler önce bana… Kardeşin de sakladı Esas yüreği bu, hissettim ben… Sonradan öğrendim ancak, pusuya düşürmüşler, meydana çıkan çatışmada vurmuşlar seni… Elleri kırılsın o zalimlerin… Sanki canımı aldılar, güya dünyayı başıma yıktılar Bir alev oysa yüreğimin tam ortasına oturdu Komutanlarınla görüştük, seni fazla övdüler “Kahramanca çarpıştı Kanı yerde kalmayacak Bizi de evladınız sayın bundan böyle dediler “Vatan sağolsun dedim Oğlum seninle hep gurur duydum, sağlığında bir gün olsun boynumuzu eğik gezdirmedin … Cenaze töreninde de başımız düşey, gururluyduk Sana sözümüzü tuttuk, bir damla gözyaşı göstermedik, namertler sevinmesin diye… Hep içimize akıttık gözyaşımızı… Bayrağa sarılı tabutunu öptüm Ben senden bir saat, bir dakika bambaşka kalamazdım, şu anda seni nasıl toprağa koyacaktım a canım oğlum! ​ Aradan onca vakit geçti Acın, hasretin içimizde yavrum… Bir kerecik bile olsa kokunu alabilsem, saçlarını okşayabilsem, öpsem gamzenden… Sevindirici bir haberim var sana… Komutanların sözünü tuttu yavrucuğum, kanın yerde kalmadı, sana kıyanları tez zamanda buldular, cezalarını verdiler Cenazene gelmeyenler, cenazene gelmeye utananlar, “senin gibi belli başlı kuzularını vuranları affettiler yavrum… Acımıza, acı eklediler Onları affetmeyeceğim Canım oğlum, fırsat buldukça yanında geliyorum, dertleşiyorum seninle… Sağolsunlar, komutanların her fırsatta gelip misafirimiz oluyor Yokluğunu aratmıyorlar Yakında kardeşin de askere gidiyor Bu vatana bir arslan verdim, icabında ikincisini veririm “Vatan Sağolsun​ Seni çok seven annen…​ id  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt