Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anasınıfı oğretmeni olmak icin hangi okulları okumak gerekir?

0
356

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Universitede ki cocuk gelişim bolumu 2000 yılından itibaren artık Sozel Puan turuyle oğrenci almaktadır Anaokulu oğretmenliği programının amacı, okul oncesi eğitim veren kurumlara oğretmen yetiştirmektirDuz lisede Dil Bolumu ya da sozel bolum oğrencileri Cocuk Gelişim Bolumunu tercih edebiliyorYa da Meslek liselerinde Cocuk gelişimi ve eğitim alanı mezunlarıimagesanasinifiogretmeniolmakicinhangiokullariokumakgerekir5ad88c8bc3effgif

Similar threads

8 sınıf oğrencisiyimderslerim iyi anadolu oğretmen lisesine puanım yetiyor ve ben anasınıfı oğretmeni olmak istiyorumanadolu oğretmen lisesine gidip anasınıfı oğretmeni olabilirmiyim? eğer anadolu oğretmen lisesine gidersem eşit ağırlık secip universitede bu bolumu secebilirmiyim? lutfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
anasınıfı öğretmeni elde etmek için hangi okulları okumak gerekir? Üniversitede oysa çocuk gelişim bölümü 2000 yılından itibaren bundan böyle Sözel Puan türüyle öğrenci almaktadır Çocuk Yuvası öğretmenliği programının amacı, okul öncesi eğitim veren kurumlara öğretmen yetiştirmektirDüz lisede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Sınıf oğretmeni olmak icin hangi okulları okumalıyız? Cevap: Oğretmen olmak icin hangi okulları okumak gerekir Oğretmen olmak icin onceleri eğitim fakultesinde okumak yeterli iken sonrasında cıkan formasyon sistemi ile oğretmen olmak gittikce zorlaştı Son donemde ise oğretmen olmak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
anasınıfı oğretmenliği hakkında kısaca bilgi verin lutfen Cevap: Anasınıfı oğretmenliği 2019 puanları Anaokulu oğretmenliği programının amacı,06 yaş grubundaki cocukların eğitimlerini gercekleştirecek okul oncesi eğitim veren kurumlara oğretmen yetiştirmektir Mezunlar meslek liselerinde ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Psikolog Mesleği ve Ozellikleri hakkında bilgi İnsan ve hayvan davranışlarının yapı ve sureclerini, gozlem ve deney gibi bilimsel yontemleri kullanarak inceleyen, davranış bozukluklarının ve gelişim sorunlarının teşhis ve tedavisi yonunde faaliyetlerde bulunan kişidir GOREVLER...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt