Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Andımız' İçin 'Hayvani İhtiyaç' Diyen Deva Partili Aksoy İstifa Etti

'Andımız' İçin 'Hayvani İhtiyaç' Diyen Deva Partili Aksoy İstifa Etti
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-dd42dde51a3c78bfc5cdb284782de960be598c73.jpg

Deva Partisi İstanbul Vilayet Yöneticisi Beytullah Aksoy, "Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak lakin hayvani bir muhtaçlığı tatmin edebilir" paylaşımının akabinde bugün, “Çok özür dilerim, nitekim üzgünüm” notuyla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Danıştay'ın Andımız kararı sonrası "Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak lakin hayvani bir gereksinimi tatmin edebilir" paylaşımı yapan Deva Partisi İstanbul Vilayet Yöneticisi Beytullah Aksoy, özür dileyerek istifa etti.

'Ancak hayvani bir gereksinimi tatmin edebilir.'

“Sürekli internet çağından, demokrasi kültüründen bahsedenlerin diğerlerinin çocuklarına her sabah mecburî olarak and içirme merakı ibretlik bir çelişki” diyerek ‘Andımız’ın okutulmasına karşı çıktığını belirten Aksoy, Andımız’a DEVA Partisi’ne girmeden evvel de karşı olduğunu lakin yaptığı paylaşımdan pişman olduğunu belirtti.

Aksoy, “Yaptığım kusur yüzünden bundan şikâyet etme hakkımı kaybettim. Yolun başında olan partimi daha fazla güç durumda bırakmamak için partideki vazifemden istifa ediyor ve muvaffakiyetler diliyorum. İnanıyorum ki bu ülkeye demokrasiyi barışı ve adaleti getirecekse muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki birbirine karışmış kanda gizlidir. Ne memnun hamasetle bunu söyleyebilene,” sözlerini kullandı.

Aksoy’un açıklaması şöyle

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt