Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android 10 kullanıma sunuldu

Android 10 kullanıma sunuldu
0
122

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıktığı üzere Android 10 resmi olarak 3 Eylül'de yayınlandı. Birinci etapta Google'ın kendi cep telefonları Pixel modellerine gelen işletim sisteminin önümüzdeki aylarda sair markaların telefonları için de sunulması bekleniyor.

Android 10 yayınlandı

Bir vadedir Beta olarak test edilen Android 10, birçok telefon tarafından kullanılacak. Aralarında Samsung, Huawei ve Asus üzere markaların modelleri bulunan Android 10 destekleyen cep telefonları birtakım yeni özellikler de kazanıyor.

Google Pixel telefonları güncelleme olarak gelen yeni işletim sistemi önümüzdeki devirde öbür telefonlara da sunuluyor. Hangi cep telefonu modelinin Android 10 işletim sistemini alacağını merak ediyorsanız aşağıdaki imaja tıklayarak tüm listeyi görebilirsiniz:

Similar threads

Google her yeni Android sürümünü öncelikle kendi telefonları olan Pixel serisi ve üreticilerin belirli modellerinde aylar boyunca test eder. Daha açıklayıcı olmak gerekir ise, beta testi dediğimiz olan aşama gerçekleştirilmiş olur. Pixel telefonlar ve herhangi bir özel arayüz kullanmayan safkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Google’ın yaptığı güncellemeler birçok telefon markasını ilgilendiriyor. Arama motoru devinin Pixel modelleri için ortaya sunduğu yenilikler de kullanıcıları etkiliyor. Bu bağlamda Google Ses Kaydedici, Xiaomi kullanıcılarını üzdü. Google Ses Kaydedici Xiaomi telefonlarını pas geçti Resim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Mayıs ayındaki I/O 2019 etkinliğinde Android 10 hakkında tüm detayları açıklayan Google’ın final sürümünü kullanıcılar ile buluşturmasına kısa süre kaldı. Bizde Android 10 güncellemesi alacak telefonlar listesi ile karşınızdayız. Android kullanıcılarının en büyük dertlerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Söylentiler doğru çıktı ve bugün yani 3 Eylül itibariyle Android 10 yayınlandı. Karanlık mod desteğinden daha fazla gizlilik ayarına kadar yüzlerce yeniliğin yer aldığı Android 10 şu anda Pixel serisi telefonlar için kullanılabilir durumda. Google güncelleme konusunda bir sürpriz yaptı. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gogle tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Android işletim sisteminde 10. sürüme gelindi. Hala Beta aşamasında olan Android 10, kısa bir müddet sonra tasarrufa sunulacak. Yeni işletim sistemi ile ilgili resmi bir tarih haberi verilmese de ortaya çıkan bir yazışma işletim sisteminin 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,784Mesajlar
30,588Kullanıcılar
sdfsdfsdSon üye
Üst Alt