Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android 5.0 Geliyor

Android 5.0 Geliyor
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Digitimes'ın haberine gore Google, 2019'nin ikinci ceyreğinde tabletleri hedef alacak Android 50 Jelly Bean işletim sistemini cıkaracak Site, kaynak olarak Tayvanlı ureticileri gosteriyor

Android 40'ın ureticilerin inanılmaz yavaş guncelleme takvimleri nedeniyle halen yaygınlaşamadığı bilinen bir gercek Yaklaşan Windows 8 tehlikesi de, Google'ı yeni işletim sistemini takvime koymaya itmiş olabilir

Gelecek işletim sisteminin ilgi cekici yeni ozellikleri de olacağı iddia ediliyor Gorunuşe gore, Google yeni işletim sistemine dualboot seceneği koymayı planlıyor Tabletinizi yeniden başlatmadan, iki işletim sistemi arasında geciş yapabileceksiniz Bu ozellik Google'ın Chrome OS işletim sisteminden geliyor Ama yeni Android'e uygulanacak tek Chrome ozelliği de bu olmayacak

Kaynaklar, Android 50'ın oncelikle tabletlere odaklanacağının altını ciziyor Yeni işletim sisteminin ilk tanıtımı, Haziran 2019 sonunda yapılacak olan Google IO konferansında gercekleşebilir

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt