Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android Cihazlarda 'Google Sürekli Duruyor Hatası'nın Çözümünü Açıklıyoruz!

Android Cihazlarda 'Google Sürekli Duruyor Hatası'nın Çözümünü Açıklıyoruz!
0
105

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-b48485b2d2a5b4da3b5978f4ae0bf78bb59c98db.jpg

Yalnızca benim başıma geldi sanmıştım!

Bildiğiniz üzere bugün Samsung, Huawei, Xiaomi üzere Android aygıtlarda ‘Google daima duruyor’ yanılgısı veriyordu.

Google kısa mühlet sonra yanılgının tahlili üzerine çalıştıklarını ve kullanıcılarından özür dilediklerini açıkladı.

Şimdiyse sorunun tahlili yayınlandı. Adım adım anlatalım:

Birinci olarak aygıtınızda yer alan Ayarlar kısmına giriş yaparak uygulamalar kısmına basın.

Ardından uygulamalar kısmındaki Google’a tıklatın.

Google kısmına girince ‘güncellemeleri kaldır’ butonuna basın ve sorunu bu formülle çözün.

Similar threads

Android akıllı telefon kullanıcıları “Google sürekli olarak duruyor” şeklindeki bir hatadan dolayı bir çökme döngüsü içerisine düşmüş durumda. Samsung, Sony, Xiaomi, Google ve Motorola markalı cihazlarda ortaya çıkan açılır pencere, çökmelerin nedeni gibi görünen Google uygulamasına atıfta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Android işletim sistemi birinci sürümlerinde uygulamlarda yaşanan çökme meseleleri ile saç baş yolduruyordu. Telefonun ana uygulamaları bile çökmesi ile sonuçlanan bu sorun 3-4 yıl evvel kökten çözülmüştü. Lakin Android uygulama çökme sorunu bugün tekrardan baş gösterdi. Telefondan telefona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ABD merkezli teknoloji şirketi Google ve Rekabet Kurumu ortasında devam eden anlaşmazlık üzerine Android telefonların akıbeti merak edilirken, Google’dan yeni bir açıklama geldi. Şirket, Türk iş ortaklarıyla temasa geçtiklerini ve Türkiye’de satışa sunulacak yeni Android aygıtlarda onlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
ABD merkezli teknoloji şirketi Google ve Rekabet Kurumu ortasında devam eden anlaşmazlık üzerine Android telefonların akıbeti merak edilirken, Google’dan yeni bir açıklama geldi. Şirket, Türk iş ortaklarıyla temasa geçtiklerini ve Türkiye’de satışa sunulacak yeni Android aygıtlarda onlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Google Play Hizmetleri Nedir? Google Play Hizmetleri, Android cihazlarda var olan ve Google’ın işlevlerini diğer uygulamalarla birleştirmeye yardımcı olan arka plan hizmetidir. Bu hizmet, Google uygulamalarını ve Android cihazda yer alan diğer uygulamaları kullanmayı, güncellemeyi ve indirmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt