Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Android İşletim Sistemi İnternet Ayarları

Android İşletim Sistemi İnternet Ayarları
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Android İnternet Ayarları

Android İşletim Sistemi İnternet Ayarları Nasıldır

Android işletim sistemli telefonu olupta internet ayarları olmayanlar ilk once manuel olarak aşağıdaki değerleri girsinler Eğer calışmazsa Android internet ayarlarını sağlayan programı kurmanız gerekecek

Turkcell internet ayarları

Turkcell İnternet carrier Turkcell internet
mcc 286
mnc 01
apn internet
user
server
password
mmsc
type default

Avea internet ayarları

Avea İnternet carrier Avea internet
mcc 286
mnc 04veya 03
apn internet
user
server
password
mmsc
type default

Vodafone internet ayarları

Vodafone İnternet carrier Vodafone internet
mcc 286
mnc 02
apn vodafone
user
server
password
mmsc
type default

Similar threads

Android İnternet Ayarları Android İşletim Sistemi İnternet Ayarları Nasıldır Android işletim sistematik telefonu olupta internet ayarları olmayanlar öncelikle manuel olarak aşağıdaki değerleri girsinler Eğer çalışmazsa Android internet ayarlarını karşılayan programı kurmanız gerekecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Mms Ayarları Cep Telefonlar İcin Android Turkcell MMS ayarları Turkcell MMS carrier TurkcellMMS mcc 286″ mnc 01″ apn mms user mms server wapturkcellimcomtr password mms proxy 212252234168″ port 8080″ mmsproxy 212252169217″ mmsport 8080″ mmsc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Android Telefonlar İçin İnternet Ayarları Nasıl Yapılır İnternet Ayarları Android Telefonlar İçin Android telefonlar başlıca otomatik olarak internet ayarlarını yaparlar Eğer sizin telefonunuzda bu akort yapılmamışsa aşağıdaki yolu izleyin: Önce telefounuzun ayarlar bölümüne girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Android Telefonlar İcin İnternet Ayarları Nasıl Yapılır İnternet Ayarları Android Telefonlar İcin Android telefonlar genelde otomatik olarak internet ayarlarını yaparlar Eğer sizin telefonunuzda bu ayar yapılmamışsa aşağıdaki yolu izleyin: Once telefounuzun ayarlar bolumune girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Abonesi olduğunuz GSM operatörünün sunduğu mobil internet hizmetini kullanarak akıllı telefonunuzdan internete bağlanmak için mobil veri ya da diğer adıyla hücresel veri ayarlaması yapmalısınız. İnternet ayarları adı verilen bu düzenlemeler yeni bir akıllı telefon aldığınızda ya da numaranızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt