Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır

Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır

Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (PDA ve cep telefonları) icin geliştirilmiş acık kaynak kodlu bir işletim sistemidir

Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazan geniş bir geliştirici grubuna sahiptir Android icin halihazırda 150,000'den fazla uygulama bulunmaktadır Android Market ise, Android işletim sistemi uygulamaları ceşitli sitelerden indirilebilmesinin yanı sıra, Google tarafından işletilen kurumsal uygulama mağazasıdır

Akıllı telefonlar icin geliştirilen android işletim sistemini bilgisayarınızda da kullanmanız mumkun Bilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geciyorİndirdiğiniz dosyayı actıktan sonra SDK Setup'a tıklayıp kurulumu başlatın Android SDK'yı kullanmak icin Java yuklu olmalıBu aşamadan sonra programın yonergeleriyle androidi kullanmaya başlayabilirsiniz

Similar threads

Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır bilgi verebilir misiniz? Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil aygıt (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır Android Nasıl Kullanılır Android işletim sistemini bilgisayarınızda kullanmak mumkunBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geciyorİndirdiğiniz dosyayı actıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır Android Nasıl Kullanılır Android işletim sistemini bilgisayarınızda göstermek mümkünBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyorİndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Android İşletim Sistemi Nedir Android işletim sistemi acık kaynak kodlu bir mobil işletim sistemidir Bu sistem Google, Open Handset Alliance ve ozgur yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları) icin geliştirilmekte olan bir sistemdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
android ne seslenmek Android, Google ve Open Handset Allience göre kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil aygıt (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazar geniş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,729Kullanıcılar
DakaskSon üye
Üst Alt