Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır

Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır bilgi verebilir misiniz?

Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır

Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil aygıt (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir

Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazan geniş bir geliştirici grubuna sahiptir Android için halihazırda 150,000'den pozitif uygulama bulunmaktadır Android Market ise, Android işletim sistemi uygulamaları dağıtılmış sitelerden indirilebilmesinin yanı sıra, Google göre işletilen kurumsal başvuru mağazasıdır

Zeki telefonlar için geliştirilen android işletim sistemini bilgisayarınızda da kullanmanız muhtemel Bilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyorİndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK Setup'a tıklayıp kurulumu başlatın Android SDK'yı göstermek için Java yüklü olmalıBu aşamadan daha sonra programın yönergeleriyle androidi kullanmaya başlayabilirsiniz *

Similar threads

Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır bilgi verebilir misiniz? Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (PDA ve cep telefonları) icin geliştirilmiş acık kaynak kodlu bir işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır Android Nasıl Kullanılır Android işletim sistemini bilgisayarınızda göstermek mümkünBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyorİndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır Android Nasıl Kullanılır Android işletim sistemini bilgisayarınızda kullanmak mumkunBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geciyorİndirdiğiniz dosyayı actıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Android İşletim Sistemi Nedir Android işletim sistemi açık kaynak kodlu bir mobil işletim sistemidir Bu sistem Google, Open Handset Alliance ve serbest yazılım topluluğu göre geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları) için geliştirilmekte olan bir sistemdir Android...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
android ne seslenmek Android, Google ve Open Handset Allience göre kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil aygıt (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir Android, aygıtların fonksiyonelliğini genişleten uygulamalar yazar geniş bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,498Konular
982,567Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt