Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android İşletim Sistemi Nasıl Guncellenir

Android İşletim Sistemi Nasıl Guncellenir
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Android İşletim Sistemi Guncelleme

Android İşletim Sistemi Guncelleme Nasıl Yapılır

Google, resmi Android işletim sistemi sitesinde Mobil Dunya Kongresi 2019 geri sayımını başlattı Sıradan bir sayım sitesinden farklı olan bu adreste yer alan goruntuler, arama devinin Barcelonadaki etkinlik icin hazırladığı Android Standını sembolize ediyor ve sayac işledikce yavaş yavaş kuruluyor

Android İşletim Sistemi telefon guncellemesini kolayca yapabilirsiniz

Android işletim sistemli cihazınızdan daha iyi performans almak ve cihazınızın yeni cıkan uygulamalar ile uyumlu bir şekilde calışabilmesi icin işletim sisteminizin guncelliğini korumalısınız Bu aynı zamanda guvenliğiniz icinde onemli bir konudur Cunku her guncelleme kullandığınız işletim sisteminin guvenlik acıklarını da kapatmaya yoneliktir Android Surum Guncellemesi nasıl yapılır adım adım anlatacağız

Android işletim sisteminizi guncellemek icin yapmanız gereken Ana menu tuşuna basıp telefonumuzun Ayarlar kısmına giriş yapıyorsunuz Bu menunun en alt satırda bulunan Telefon Hakkında menusune giriyorsunuz Daha sonra burada Guncelle seceneği bulunmakta, eğer bir internet paketi satın almadıysanız Guncelle seceneğinin alt kısmında Sadece WiFi seceneği bulunmaktadır

Sadece WiFiyi işaretleyip Guncelle menusune tıklıyoruz Bunu işaretledikten sonra telefonumuz kendi sunucusundan guncelleme olup olmadığını kontrol edecektir Eğer cihazınız icin bir guncelleme seceneği var ise telefonunuz otomatik olarak guncellenir

Cihazınız Android işletim sisteminin son surumunu desteklemiyorsa telefonununuz Kullanılabilir Guncelleme yok şeklinde bir uyarı verir

İnternet ortamında ozellikle formlarda ceşitli guncelleme yontemleri bulunmaktadır, ancak DijitalTeknolojiNet olarak biz bu yolları onermiyoruz Bu tip yontemlerin kesin bir garantisi olmadığı gibi cihazınızın başına bir şey gelmesi halinde garanti kapsamının dışına cıkmaktadır

Alıntıdır

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,340Kullanıcılar
yadimsmmsksmSon üye
Üst Alt