Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır

Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır

Android Nasıl Kullanılır

Android işletim sistemini bilgisayarınızda kullanmak mumkunBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geciyorİndirdiğiniz dosyayı actıktan sonra SDK Setup'a tıklayıp kurulumu başlatın Eğer sisteminizde Java kurulu değilse bu aşamada karşınıza bir uyarı cıkıyor Android SDK'yı kullanmak icin Java yuklu olmalıBu aşamadan sonra programın yonergeleriyle androidi kullanmaya başlayabilirsiniz

Similar threads

Bilgisayarda Android İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır Android Nasıl Kullanılır Android işletim sistemini bilgisayarınızda göstermek mümkünBilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyorİndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır bilgi verebilir misiniz? Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Calışır Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (PDA ve cep telefonları) icin geliştirilmiş acık kaynak kodlu bir işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır bilgi verebilir misiniz? Cevap: Android İşletim Sistemi Nasıl Çalışır Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil aygıt (PDA ve cep telefonları) için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Android İşletim Sistemi Bilgisayara Kurma Bilgisayara Android İşletim Sistemi Nasıl Kurulur İlk olarak Android x86 16 R2 surumunun iso'sunu indiriyoruz Kullanmak istediğimiz Android surumunun iso uzantılı dosyayı indirdik Androd işletim sistemini kuracağımız flaş diske aktarmak icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Android İşletim Sistemi Kurulumu Nasıl Yapılır Bilgisayara Android İşletim Sistemi Kurulumu Bilgisayara android işletim sistemi kurmak icin: İlk olarak Android x86 16 R2 surumunun iso'sunu indirin Androd işletim sistemini kuracağımız flaş diske aktarmak icin bir program...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt