Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android İşletim Sistemi Nasıl Kurulur

0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Bilgisayarımıza android işletim sistemi düzenlemek için başlangıçta Android x86 16 R2 sürümünün iso'sunu indiriyoruz Androd işletim sistemini kuracağımız flaş diske aktarmak için bir program kullanıyoruz UNetbootin adlı bu program, iso dosyasını açıyor ve bilgisayar birincil açılışta Android'i Boot edecek şekilde hazırlıyor

UNetbootin programını açıyoruz, Bilgisayarınızda flash disk'in takılı olduğundan belli olun Programı açtığımzda karşımıza çıkan pencereden, 3 nokta () yazan butona tıklıyoruz ve indirdiğimiz iso dosyasının yerini gösteriyoruz Diskimage seçeneğini işaretliyoruz ve flaş diskin takılı olduğu alanı seçiyoruz Bizim denediğimiz sistemde flash disk F sürücüsü olarak göründü Ayarları yaptıktan daha sonra işlenmiş diyoruz

Karşımıza montaj ekranı geliyor ve flaş diskimize montaj gerçekleşiyor

Kurulum tamamlanıyor Flash disk'ten uç kuruluma geçmek istiyorsanız, şimdi yeniden başlat diyebilirsiniz Çıkış diyerek işlerinize devam edip sonradan da baştan başlatabilirsiniz

KOnu ile ilgili detaylı anlatım aşağıdaki videoda mevcuttur:

*

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt