Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Android Kullanıcı Sayısı 1 Milyarı Aştı

Android Kullanıcı Sayısı 1 Milyarı Aştı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Mobil işletim sistemi olan Android işletim sistemi dün düzenlenen Google Geliştiriciler Konferansına damgasını vurdu Hem yeni Android versiyonunu tanıtan Google hemde Android cihaz kullanıcılarının sayısının 1 Milyarı aştığını duyurdu

Android işletim sisteminin yetkili isimlerinden Sundar Pichai'in sunumunu yaptığı Android L versiyonunun ardından Android işletim sistemi ile ilgili istatistikleride paylaştı Android kullanıcı sayısının 2019 Mayıs ayı itibari ile 1 Milyar'a ulaştığını açıkladı

Tabletlerdeki Android işletim sistemi kullanımına dair ip uçlarıda veren Sundar Pichai, dünyadaki tablet piyasasında %62 paya sahip olduklarını açıkladı Tablet satışlarındaki artışı göz önünde bulundurursak son zamanlardaki tablet satışlarının büyük oranda Android işletim sistemine sahip olduğu açıklandı Uygulama yükleme konusunda da istatistik bilgileri paylaşan Sundar Pichai geçen seneye göre %236 oranında bir artış olduğunu kaydetti

Günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız Android özellikleri ile ilgili de istatistik bilgiler verdi Günlük olarak 100 milyar kez bildirim çubuğunun kontrol edildiği, günde 20 milyar sms atıldığı ve son dönemde popüler bir alışkanlık haline gelen selfie ile ilgilide günlük 93 milyon selfie fotoğrafı çekildiğini belirtti

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt