Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Android Nasıl Bir İşletim Sistemidir?

0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

imagesandroidnasilbirisletimsistemidir5b034ab48cd38

Android, google tarafından cep telefonları, tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar icin ozel olarak geliştirilmiş bir işletimsistemiAndroid yaygın olarak unix tabanlı diye bilinsede aslında unix ile bir bağlantısı bulunmamaktadır

Android ’in acık kod tabanlı yapısı bir cok uygulama geliştirici icin mukemmel bir zemin oluşturmuşturAndroid bu doğrultuda henuz yeni cıkmış olmasına rağmen, bu alanda yıllardır var olan ve smartphone kullanıcılarına hizmet eden diğer işletim sistemlerinin bir coğunu geride bırakmayı başarmıştırAndroid Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları icin geliştirilmiş acık kaynak kodlu işletim sistemi olarak bilinirAndroid işletim sisteminde 250,000 ’den fazla uygulama bulunuyor

Similar threads

Android Nasıl Bir İşletim Sistemidir? Android, google tarafından cep telefonları, tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir işletimsistemiAndroid yaygın olarak unix tabanlı diye bilinsede sahiden unix ile bir bağlantısı bulunmamaktadır Android ’in açık kod...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Android İşletim Sistemi Nedir Android işletim sistemi acık kaynak kodlu bir mobil işletim sistemidir Bu sistem Google, Open Handset Alliance ve ozgur yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları) icin geliştirilmekte olan bir sistemdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Android İşletim Sistemi Olan Telefonlar Android, Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı bir mobil cihaz (PDA ve cep telefonları) icin geliştirilmiş acık kaynak kodlu bir işletim sistemidir Samsung Galaxy S II Tartışmalara ve Samsung ’un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Android İşletim Sistem Kullanımı Android İşletim Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgi Android mobil cihazlar icin, Google ve Open Handset Allience tarafından geliştirilen Linux tabanlı ve acık kaynak kodlu bir işletim sistemidir Androidin acık kod tabanlı yapısı bir cok uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Android İşletim Sistemi Hatası Android, Google, Open Handset Alliance ve ozgur yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları) icin geliştirilmekte olan, acık kaynak kodlu bir mobil işletim sistemidir Android hic şuphesiz son zamanların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt